Slik aktiverer du tofaktorautentisering (2FA) på Zenind-kontoen din

Sep 11, 2023Jason X.

Tofaktorautentisering (2FA) er et viktig sikkerhetstiltak som gir et ekstra lag med beskyttelse til nettkontoene dine. Det krever at du oppgir to former for bekreftelse når du logger på kontoen din: noe du vet (passordet ditt) og noe du har (en bekreftelseskode generert av en autentiseringsapp). Ved å aktivere 2FA reduserer du risikoen for uautorisert tilgang til kontoen din betydelig.

Zenind, en plattform som tilbyr forretningsdannelsestjenester til globale oppstart og gründere, støtter bruken av Google Authenticator for 2FA. I denne artikkelen vil vi lede deg gjennom prosessen med å aktivere 2FA med Google Authenticator for Zenind-kontoen din.

Trinn-for-trinn-guide for å aktivere 2FA med Google Authenticator

Trinn 1: Installer Google Authenticator For å begynne med må du ha Google Authenticator-appen installert på smarttelefonen din. Appen er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter og kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play Store.

Trinn 2: Logg på Zenind-kontoen Gå til Zenind-nettstedet og logg på kontoen din med din eksisterende e-postadresse og passord. Etter vellykket pålogging vil nettleseren automatisk omdirigere deg til Zenind Business Dashboard.

Trinn 3: Få tilgang til kontoprofilinnstillingene dine Når du er på bedriftens dashbord, finn brukerikonet i høyre hjørne av topplinjen. Klikk på brukerikonet for å vise en rullegardinmeny, og velg alternativet "Profil" fra menyen.

Trinn 4: Aktiver tofaktorautentisering Naviger til MFA-siden ved hjelp av navigasjonsmenyen, og se etter delen "Authenticator App". Her finner du et alternativ for å aktivere 2FA for kontoen din. Klikk på "Aktiver autentiseringsapp" -knappen for å starte prosessen.

Trinn 5: Skann QR-koden med Google Authenticator Zenind vil vise en QR-kode som du må skanne ved hjelp av Google Authenticator-appen på smarttelefonen din. Åpne Google Authenticator-appen, trykk på "+" -knappen for å legge til en ny konto, og velg "Skann en QR-kode." Pek smarttelefonkameraet mot QR-koden som vises på Zenind-nettstedet for å skanne den. Google Authenticator legger automatisk til Zenind-kontoen din og begynner å generere bekreftelseskoder.

Trinn 6: Skriv inn bekreftelseskoden Etter å ha skannet QR-koden, vil du se en sekssifret bekreftelseskode generert av Google Authenticator. Skriv inn denne koden i bekreftelsesfeltet på Zenind-nettstedet og klikk på "Aktiver Authenticator App" for å fullføre installasjonsprosessen.

Trinn 7: Du er klar Gratulerer! Du har aktivert 2FA med Google Authenticator for Zenind-kontoen din. Neste gang du logger på Zenind med e-postadressen og passordet ditt, blir du bedt om å oppgi en bekreftelseskode generert av Google Authenticator, i tillegg til passordet ditt.

Konklusjon

Aktivering av tofaktorautentisering med Google Authenticator gir Zenind-kontoen din et viktig sikkerhetslag. Ved å følge trinnene som er beskrevet i denne veiledningen, kan du holde kontoen din trygg og sikker mens du nyter de verdifulle forretningsformasjonstjenestene som tilbys av Zenind. Enten du er en første gangs gründer eller en erfaren bedriftseier, er Zenind en pålitelig partner som kan hjelpe deg med å nå dine forretningsmål.

Disclaimer: The content presented in this article is for informational purposes only and is not intended as legal, tax, or professional advice. While every effort has been made to ensure the accuracy and completeness of the information provided, Zenind and its authors accept no responsibility or liability for any errors or omissions. Readers should consult with appropriate legal or professional advisors before making any decisions or taking any actions based on the information contained in this article. Any reliance on the information provided herein is at the reader's own risk.

This article is available in English (United States), Français (Canada), العربية (Arabic), Español (Mexico), 中文(简体), 中文(繁體), 日本語, Tagalog (Philippines), Melayu, 한국어, हिन्दी, ไทย, Tiếng Việt, Deutsch, Italiano, Español (Spain), Bahasa Indonesia, Nederlands, Português (Portugal), Português (Brazil), Türkçe, Українська, Polski, Қазақ тілі, Română, Čeština, Ελληνικά, Magyar, Български, Dansk, Suomi, Norwegian (Bokmål), Slovenčina, and Svenska .

Zenind tilbyr en lett-å-bruke og rimelig online plattform for deg å innlemme din bedrift i USA. Bli med oss i dag og kom i gang med din nye virksomhet.

ofte stilte spørsmål

Ingen spørsmål tilgjengelig. Kom tilbake senere.