Kuinka ottaa kaksifaktorinen todennus (2FA) käyttöön Zenind-tililläsi

Sep 11, 2023Jason X.

Kaksivaiheinen todennus (2FA) on tärkeä turvatoimenpide, joka lisää ylimääräisen suojauskerroksen verkkotileillesi. Se edellyttää, että annat kaksi vahvistusmuotoa, kun kirjaudut tilillesi: jotain, jonka tiedät (salasanasi) ja jotain, joka sinulla on (todennussovelluksen luoma vahvistuskoodi). Ottamalla 2FA:n käyttöön vähennät merkittävästi tilisi luvattoman käytön riskiä.

Zenind, alusta, joka tarjoaa yritysten perustamispalveluita globaaleille startupeille ja yrittäjille, tukee Google Authenticatorin käyttöä 2FA:lle. Tässä artikkelissa opastamme sinut 2FA:n käyttöönottoon Google Authenticatorin avulla Zenind-tililläsi.

Vaiheittainen opas 2FA:n käyttöönottoon Google Authenticatorin avulla

Vaihe 1: Asenna Google Authenticator Aluksi sinulla on oltava Google Authenticator -sovellus asennettuna älypuhelimeesi. Sovellus on saatavana sekä iOS- että Android-laitteille, ja sen voi ladata ilmaiseksi App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Vaihe 2: Kirjaudu sisään Zenind -tilillesi Vieraile Zenindin verkkosivustolla ja kirjaudu tilillesi nykyisellä sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen selain ohjaa sinut automaattisesti Zenindin yrityshallintapaneeliin.

Vaihe 3: Avaa tilisi profiiliasetukset Kun olet yrityksen hallintapaneelissa, etsi yläpalkin oikeassa kulmassa oleva käyttäjäkuvake. Napsauta käyttäjäkuvaketta avataksesi avattavan valikon ja valitse valikosta "Profiili" -vaihtoehto.

Vaihe 4: Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön Siirry MFA-sivulle navigointivalikon avulla ja etsi "Authenticator App" -osio. Täältä löydät vaihtoehdon ottaa 2FA käyttöön tililläsi. Napsauta "Ota todennussovellus käyttöön" -painiketta aloittaaksesi prosessin.

Vaihe 5: Skannaa QR-koodi Google Authenticatorilla Zenind näyttää QR-koodin, joka sinun on skannattava älypuhelimesi Google Authenticator -sovelluksella. Avaa Google Authenticator -sovellus, lisää uusi tili napauttamalla +-painiketta ja valitse "Skannaa QR-koodi". Osoita älypuhelimesi kameralla Zenindin verkkosivustolla näkyvää QR-koodia skannataksesi sen. Google Authenticator lisää automaattisesti Zenind -tilisi ja alkaa luoda vahvistuskoodeja.

Vaihe 6: Anna vahvistuskoodi QR-koodin skannaamisen jälkeen näet Google Authenticatorin luoman kuusinumeroisen vahvistuskoodin. Syötä tämä koodi Zenindin verkkosivuston vahvistuskenttään ja napsauta "Ota todennussovellus käyttöön" suorittaaksesi asennusprosessin loppuun.

Vaihe 7: Kaikki on valmista Onnittelen! Olet onnistuneesti ottanut 2FA:n käyttöön Google Authenticatorilla Zenind -tililläsi. Kun seuraavan kerran kirjaudut Zenindiin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi, sinua pyydetään antamaan salasanasi lisäksi Google Authenticatorin luoma vahvistuskoodi.

Johtopäätös

Kaksivaiheisen todennuksen ottaminen käyttöön Google Authenticatorilla lisää tärkeän suojauskerroksen Zenind -tilillesi. Noudattamalla tässä oppaassa kuvattuja vaiheita voit pitää tilisi turvassa ja nauttia samalla Zenindin tarjoamista arvokkaista yrityksen perustamispalveluista. Olitpa sitten ensimmäistä kertaa yrittäjä tai kokenut yrittäjä, Zenind on luotettava kumppani, joka voi auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

Disclaimer: The content presented in this article is for informational purposes only and is not intended as legal, tax, or professional advice. While every effort has been made to ensure the accuracy and completeness of the information provided, Zenind and its authors accept no responsibility or liability for any errors or omissions. Readers should consult with appropriate legal or professional advisors before making any decisions or taking any actions based on the information contained in this article. Any reliance on the information provided herein is at the reader's own risk.

This article is available in English (United States), Français (Canada), العربية (Arabic), Español (Mexico), 中文(简体), 中文(繁體), 日本語, Tagalog (Philippines), Melayu, 한국어, हिन्दी, ไทย, Tiếng Việt, Deutsch, Italiano, Español (Spain), Bahasa Indonesia, Nederlands, Português (Portugal), Português (Brazil), Türkçe, Українська, Polski, Қазақ тілі, Română, Čeština, Ελληνικά, Magyar, Български, Dansk, Suomi, Norwegian (Bokmål), Slovenčina, and Svenska .

Zenind tarjoaa helppokäyttöisen ja edullisen verkkoalustan, jonka avulla voit perustaa yrityksesi Yhdysvalloissa. Liity meihin tänään ja aloita uusi yritysprojektisi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Ei kysymyksiä saatavilla. Tarkista myöhemmin uudelleen.