Hoe u tweefactorauthenticatie (2FA) inschakelt op uw Zenind-account

Sep 11, 2023Jason X.

Twee-Factor Authenticatie (2FA) is een belangrijke beveiligingsmaatregel die een extra beschermingslaag toevoegt aan uw online accounts. Het vereist dat u twee vormen van verificatie verstrekt wanneer u inlogt op uw account: iets dat u weet (uw wachtwoord) en iets dat u heeft (een verificatiecode gegenereerd door een authenticator-app). Door 2FA in te schakelen verkleint u de kans op ongeautoriseerde toegang tot uw account aanzienlijk.

Zenind, een platform dat bedrijfsvormingsdiensten aanbiedt aan wereldwijde startups en ondernemers, ondersteunt het gebruik van Google Authenticator voor 2FA. In dit artikel begeleiden we u door het proces van het inschakelen van 2FA met Google Authenticator voor uw Zenind-account.

Stapsgewijze handleiding voor het inschakelen van 2FA met Google Authenticator

Stap 1: Installeer Google Authenticator Om te beginnen moet u de Google Authenticator-app op uw smartphone hebben geïnstalleerd. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en kan gratis worden gedownload via de App Store of Google Play Store.

Stap 2: Meld u aan bij uw Zenind-account Bezoek de Zenind-website en log in op uw account met uw bestaande e-mailadres en wachtwoord. Na succesvol inloggen zal de browser u automatisch doorsturen naar het Zenind bedrijfsdashboard.

Stap 3: Toegang tot uw accountprofielinstellingen Zodra u zich op het bedrijfsdashboard bevindt, zoekt u het gebruikerspictogram in de rechterhoek van de bovenste balk. Klik op het gebruikerspictogram om een vervolgkeuzemenu weer te geven en selecteer de optie "Profiel" in het menu.

Stap 4: Twee-factor-authenticatie inschakelen Navigeer naar de MFA-pagina met behulp van het navigatiemenu en zoek naar het gedeelte "Authenticator-app". Hier vindt u een optie om 2FA in te schakelen voor uw account. Klik op de knop "Authenticator-app inschakelen" om het proces te starten.

Stap 5: Scan de QR-code met Google Authenticator Zenind zal een QR-code weergeven die u moet scannen met de Google Authenticator-app op uw smartphone. Open de Google Authenticator-app, tik op de knop '+' om een nieuw account toe te voegen en selecteer 'Een QR-code scannen'. Richt de camera van uw smartphone op de QR-code die op de Zenind-website wordt weergegeven om deze te scannen. Google Authenticator voegt automatisch uw Zenind-account toe en begint met het genereren van verificatiecodes.

Stap 6: Voer de verificatiecode in Nadat u de QR-code heeft gescand, ziet u een zescijferige verificatiecode gegenereerd door Google Authenticator. Voer deze code in het verificatieveld op de Zenind-website in en klik op "Authentificatie-app inschakelen" om het installatieproces te voltooien.

Stap 7: Je bent er helemaal klaar voor Gefeliciteerd! Je hebt 2FA met Google Authenticator succesvol ingeschakeld voor je Zenind-account. De volgende keer dat u zich aanmeldt bij Zenind met uw e-mailadres en wachtwoord, wordt u gevraagd om naast uw wachtwoord een door Google Authenticator gegenereerde verificatiecode in te voeren.

Conclusie

Het inschakelen van tweefactorauthenticatie met Google Authenticator voegt een belangrijke beveiligingslaag toe aan uw Zenind-account. Door de stappen in deze handleiding te volgen, kunt u uw account veilig houden terwijl u profiteert van de waardevolle diensten voor bedrijfsvorming die door Zenind worden aangeboden. Of u nu een startende ondernemer bent of een ervaren bedrijfseigenaar, Zenind is een betrouwbare partner die u kan helpen uw zakelijke doelstellingen te bereiken.

Disclaimer: The content presented in this article is for informational purposes only and is not intended as legal, tax, or professional advice. While every effort has been made to ensure the accuracy and completeness of the information provided, Zenind and its authors accept no responsibility or liability for any errors or omissions. Readers should consult with appropriate legal or professional advisors before making any decisions or taking any actions based on the information contained in this article. Any reliance on the information provided herein is at the reader's own risk.

This article is available in English (United States), Français (Canada), العربية (Arabic), Español (Mexico), 中文(简体), 中文(繁體), 日本語, Tagalog (Philippines), Melayu, 한국어, हिन्दी, ไทย, Tiếng Việt, Deutsch, Italiano, Español (Spain), Bahasa Indonesia, Nederlands, Português (Portugal), Português (Brazil), Türkçe, Українська, Polski, Қазақ тілі, Română, Čeština, Ελληνικά, Magyar, Български, Dansk, Suomi, Norwegian (Bokmål), Slovenčina, and Svenska .

Zenind biedt u een gebruiksvriendelijk en betaalbaar online platform waarmee u uw bedrijf in de Verenigde Staten kunt vestigen. Sluit u vandaag nog bij ons aan en ga aan de slag met uw nieuwe zakelijke onderneming.

Veel Gestelde Vragen

Geen vragen beschikbaar. Kom later nog eens terug.